Werkgevers

Op zoek naar zorgprofessionals in de jeugdhulpverlening? Hand Vol Zorgt helpt werkgevers aan ervaren personeel dat direct inzetbaar is in de organisatie. Dat doen we zorgvuldig en efficiënt, voor de grootste kans op een duurzame arbeidsrelatie.

Advisering en detachering

Om continu de juiste zorg te kunnen leveren aan jongeren vanaf 12 jaar en jongvolwassenen tot 27 jaar, heb je de juiste mensen op de juiste plek nodig. Maar soms zijn die niet voorhanden. Hand Vol Zorg helpt werkgevers in de jeugdhulpverlening aan zorgprofessionals die

  • ruime ervaring hebben in de jeugdhulpverlening

  • direct inzetbaar zijn

  • passen bij de zorgvraag van de cliënt(en)

  • voor langere tijd beschikbaar zijn

  • aansluiten bij de sfeer in de organisatie

  • SKJ-geregistreerd zijn

Persoonlijke aanpak

Ons sterke punt is dat we de zorgprofessionals die we detacheren, kennen uit ons zorgnetwerk. Dat doen we bewust, omdat we staan voor een persoonlijke aanpak. Door middel van persoonlijke gesprekken weten we waar hun kracht ligt, wat hun normen en waarden zijn, en weten we iets van hun achtergrond. Zo brengen we zorgvuldig het aanbod van opdrachtgevers en zorghulpverleners bij elkaar.

Continuïteit

We zetten in op een duurzame, continue relatie tussen de zorgprofessional en de cliënt(en). Om jou als opdrachtgever goed te kunnen adviseren, gaan we bijvoorbeeld mee tijdens een intakegesprek en gaan we ook graag het gesprek aan met de cliënt(en) om wie het gaat. Zo kunnen we goed inschatten welke zorghulpverlener het beste past zodat de doelen optimaal behaald kunnen worden.

Inzetbaarheid

We detacheren onze zorgmedewerkers voor 6 maanden tot een jaar bij een opdrachtgever. We bieden dus geen oplossing voor losse diensten. Heb je iemand nodig voor minder dan 6 maanden, dan kunnen we in overleg altijd kijken wat Hand Vol Zorg voor je kan doen.

Jij zoekt, wij vinden:

Sociotherapeuten

Pedagogen

Gezinscoaches

Veilig thuis-medewerkers en -onderzoekers

Psychiatrische verpleegkundigen

Ambulante jongerencoaches

Gezinshuisouders

kennismaken