Werkwijze

Hand Vol Zorg is een kleinschalig detacheringsbureau. Dat is bewust, omdat we staan voor een persoonlijke aanpak en korte lijntjes. In de loop der jaren heeft hand Vol Zorg enorm veel ervaring opgedaan in diverse functies binnen de jeugdhulpverlening. We spreken dus de taal van het werkveld en kunnen goed inschatten wie het beste past binnen jouw organisatie.

Benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen? Maak dan nu een afspraak voor een kennismakingsgesprek!

“Persoonlijk door kleinschaligheid.
Dat is de kracht van Hand Vol Zorg.“

Persoonlijk gesprek

De eerste stap is persoonlijk contact. We nemen de tijd om jou en het bedrijf beter te leren kennen. Waar staat je bedrijf voor? Hoe is de organisatiestructuur? Welke mensen werken er? Hand Vol zorg kijkt graag mee op de groep of luistert persoonlijk naar de wensen van een cliënt.

Met een duidelijk beeld van de organisatie gaat Hand Vol Zorg op zoek naar de juiste mensen. Dat doen we met aandacht en zorg. Voor een passende en duurzame werkrelatie!

Zichtbaar van begin tot eind

Ook als we de juiste zorgprofessional hebben gekoppeld aan een organisatie, blijft Hand Vol Zorg de regie houden. Daarmee zijn we een betrouwbare partner voor zowel de opdrachtgever als voor de werknemer. We gaan bijvoorbeeld mee met een intakegesprek, we evalueren geregeld en zijn altijd aanspreekpunt als er iets mocht zijn.

Hand Vol Zorg

  • neemt de tijd om uw organisatie te leren kennen

  • werkt alleen met ervaringsdeskundige zorgprofessionals

  • regelt het administratieve gedeelte zoals facturen, verzekeringen en registraties

  • verzorgt geregeld evaluatiemomenten

  • blijft ook tijdens detachering zichtbaar

  • is aanspreekpunt tot het einde van een contract

Werknemers

Bij Hand Vol Zorg is wat je wil verdienen niet het eerste wat we vragen. We willen je eerst persoonlijk leren kennen. We vragen naar je achtergrond, je waarden en normen, je situatie, je opleiding en ervaring. Kortom, naar wie jij bent. Pas daarna bespreken we je wensen met betrekking tot een functie in de jeugdhulpverlening en alle praktische zaken daaromheen.

handSta je open voor een kennismaking? Wij zijn nieuwsgierig naar jou!

kennismaken